SON EKLENENLER

Babalar Gününde Fedakâr Babalar Unutulmadı  

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, babalar günü münasebeti ile ilçemizdeki fedakâr babaları ziyaret etti.
20 Haziran 2022 13:41

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Babalar günü münasebeti ile ilçemizdeki fedakâr babalar, şehit babaları ve şehit kabirlerini ziyaret ederek yıpranmış bayrakları yenileri ile değiştirildi. Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Bakanlığın Hizmet Modellerinden yararlanan vatandaşların yanında olmakla beraber sık sık vatandaşları ziyaret ederek dez avantajlı kesimleri bakanlığın hizmetlerinden yararlandırmaya, vatandaşın iş ve işlemlerinde gerekli yönlendirmeler yapıyor ve yapmaya devam ediliyor” denildi.

Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir ise, “Sosyal Hizmet olarak Toplumun tüm kesimlerinin yanında olmak vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelerek dez avantajlı vatandaşlarımızı tespit ediyor gerekli yönlendirmeler yapıyoruz. Babalar Günü münasebeti ile fedakâr babalarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Müdürlüğümüz Eğitim Birimimiz tarafından fedakâr babalara babanın toplumdaki yeri ile ilgili eğitim veridi. Son olarak başta vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canından geçen aziz şehitlerimizin babaları ve tüm babaların babalar gününü kutluyor. Rabbim sağlık sıhhat ve güzel ömürler nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Babalar Gününde Ömrünü Engelli Üç Çocuğu Ve Hasta Eşine Adayan Baba da Unutulmadı

Ömrünü engelli üç çocuğu ile kısmi felçli ve konuşamayan eşine adayan baba Şefik Ayçeman evinde ziyaret edilerek sohbetler edildi ve yaşantıları hakkında bilgiler alındı.

Yapılan ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayçeman, “Zihinsel engelli olan çocuklarım Ferhat, Fatih ve Yusuf ile hasta olan eşimin tüm ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyorum. Eşim ayağa kalktığı zaman düşebilir, eli, ayağı kırılabilir diye evden bir yere ayrılamıyorum. Eşimin ve çocuklarımın bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum. Eşim tek başına ihtiyaçlarını gideremiyor, ben de zorlanıyorum. İsyan etmedim, Allah'tan gelen bir şeydir. Çocuklarım dışarıda sakin, şimdiye kadar şükürler olsun kimseden bir şikayet gelmedi. Bizden beterleri var. Ama ne olursa olsun analar ve babalar fedakarlık yapsın isyan etmesinler. Allah kaderi nasıl yazmışsa öyledir. Allah herkese şefkat ve merhamet versin. Bizleri yalnız bırakmayan daima ziyaret eden Sosyal hizmetler çalışanlarımıza ve müdürümüze teşekkür ediyorum." dedi.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com