SON EKLENENLER

ÇAKIRCI:ŞAFAK YAKINDIR ! İLKSAN’DA OYNANAN KİRLİ OYUN BİTECEK

Eğitim-Bir-Sen genel başkan yardımcısı Ramazan Çakırcı İLKSAN seçimlerinin salgın nedeniyle ileri tarihe ertelenmesi üzerine yaptığı açıklamada ''Derdiniz üye iradesi değil, üyeye hizmet değil, biliyoruz!Tek derdiniz İLKSAN’da keyfilik devam etsin, Kurduğunuz kirli düzen sürsün, Gerçekler karanlıkta kalsın! Ama şafak yakındır! '' dedi.
31 Mart 2021 21:24

ÇAKIRCI Yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

KOMEDİYE BAKIN! İLKSAN’da krallık kuranlar ÜYELERİN İRADESİNDEN bahsediyor!* Anastatü değişikliği yaparken bu iradeyi neden yok saydınız? Yönetmeliği değiştirip yetkisiz temsilcilerin ve yöneticilerin görev süresini hukuksuzca uzattığınızda bu irade neden aklınıza gelmedi?

İki maddelik kanunun yetersizliğinin arkasına sığınma fırsatçılığıyla anastatü-yönetmelik değişikliği yaparken aklınıza gelmeyen üye iradesini üyenin önünden seçim sandığını kaçırarak mı sağlayacaksınız? Üyelerin aklıyla oynamayı, at izine it izi karıştırmayı bırakın!

Üye iradesini yok sayarak; Süresi sona eren temsilcinin görev süresini uzatan, Yetkisiz temsilci eliyle yeni yönetim seçip eskisini aklayan, Yönetmelik değişikliğiyle yönetimin süresini keyfe keder uzatan, Bir de üstüne seçimleri erteleyen siz değil misiniz?

Sandığı eleştiren sandık üyesine soruşturma açtıran, Seçimlerde aday olan üyeleri tehdit eden, Sonra da salgın tedbirlerinin arkasına sığınan kim? Deyin bakalım; Seçim isteyen mi üye iradesine yoksa seçimden kaçan mı? Haklıysanız getirin sandığı, üye iradesi tecelli etsin!

Derdiniz üye iradesi değil, üyeye hizmet değil, biliyoruz!Tek derdiniz İLKSAN’da keyfilik devam etsin, Kurduğunuz kirli düzen sürsün, Gerçekler karanlıkta kalsın! Ama şafak yakındır! İLKSAN’DA OYNANAN KİRLİ OYUN BİTECEK, İLKSAN’I ATANMIŞLAR DEĞİL ÜYELER YÖNETECEK!

SENDİKA BÜLTENİ

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com