SON EKLENENLER

Hasta Ziyaretleri Halen Yasak!

Bingöl Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada hatırlatma yapılarak; “Hastanemizde hasta ziyaretine gelen vatandaşlarımız bilmelidirler ki, kendilerinin ve hastalarının sağlığı açısından hasta ziyaretleri halen yasaktır.” denildi.
22 Ocak 2021 22:37

Bingöl Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Bilindiği üzere tüm dünyayı etkisi altına alan bir covid-19 pandemisi süreci içerisindeyiz. Ülke olarak pandemi ile mücadelemiz aralıksız olarak sürmektedir. Sağlık çalışanlarımız ilk günden beri canla başla sizlerin sağlıklı günlere bir an önce kavuşabilmesi için örnek bir mücadele içerisindeler. Fakat siz vatandaşlarımız da alınan tedbirlere uyarak bu süreçte sağlık çalışanlarına destek olmalısınız. Vatandaşlarımızdan ilk günden beri en büyük isteğimiz, pandemi süreci boyunca sağlık çalışanlarına desteklerini esirgememeleri olmuştur. Şimdi bir kez daha vatandaşlarımızı bu mücadelede sağlık çalışanlarımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bunu da yapabilecekleri tek yol alınan tedbirlere sıkı sıkıya uymaktır. Lütfen tedbirlere uyalım.

Altını çizerek belirtmek istiyoruz ki, pandemi süreci henüz sona ermedi. Koronavirüs tehlikesi halen devam ediyor. Mücadelemiz her ne kadar sürüyor olsa da hala tam olarak pandemi süreci bitmedi. Alınan tedbirler halen hepimiz için geçerli. Özellikle hastanemizde hasta ziyaretine gelen vatandaşlarımız bilmelidirler ki, kendilerinin ve hastalarının sağlığı açısından hasta ziyaretleri halen yasaktır. Hasta ziyaret etme konusunda ısrarlı davranarak hem çalışanları zor durumda bırakmayalım, hem kendimizin hem hastamızın hem de toplumun sağlığını riske atmayalım. Refakatçi konusunda alınan tedbirler yine devam etmektedir. COVİD-19 Pandemisi henüz bitmedi. Ve tedbirleri elden bırakırsak bugüne kadar mücadelemizi de anlamsızlaştırırız. Lütfen tedbirlere uymaya devam edelim.

Maske, Sosyal Mesafe, Hijyen başta olmak üzere alınan tüm tedbirlere istisnasız riayet ederek bu süreçten başarılı ayrılacağımıza inanıyoruz. Lütfen sizler de bizimle olun.

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com