SON EKLENENLER

Öksüz ve Yetim Çocuklar için Film Etkinliği Düzenlendi

Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Öksüz Yetim Birimi tarafından öksüz ve yetim çocuklar için film etkinliği programı düzenlendi.
11 Şubat 2022 18:36

Düzenlenen program kapsamında ilçede bulunan öksüz ve yetim çocukları yetkililer eşliğinde Bingöl’de sinemaya götürülerek güzel vakit geçirmeleri sağlandı.

Kurum tarafından yapılan açıklamada “Öksüz ve Yetim Birimi hizmetleri kapsamında Solhan ilçemizde ki öksüz yetim ailelerine ziyaret gerçekleştirilerek çocukların yas sürecinde yaşadıkları durumlar ve süreci daha sağlıklı bir şekilde atlatmaları konusunda ailelere gerekli rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Müdürlüğümüze bağlı kurulan birimimiz kapsamında çocukların gelişim evreleri de göz önünde bulundurularak çeşitli etkinlik programları düzenlenmektedir. Bu kapsamda Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir ve öksüz yetim birimi personelleri Bingöl Merkez'de çocuklar için yemek programı ve film etkinliği düzenlemişlerdir.” denildi. 

Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdürü Seyfettin Özdemir ise, “Çocuklarımızın yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak adına düzenlediğimiz programlarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen kaymakamımız Sayın Muhammed Çetin, Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız, İl Müdürümüz Aydın Polat ve Bingöl merkez Neco döner işletme sahibi Necat Kaya ya teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com