SON EKLENENLER

Özel Gereksinimli Birey Hayalindeki Bisiklete Kavuştu

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir, Bingöl Bakım Merkezini ziyaret ederek Özel gereksinimli Vahap Kına’nın çok istediği bisikleti kendisine ulaştırdı.
23 Haziran 2021 15:40

Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ile Solhan Sosyal Hizmet Merkezi personelleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Özel Bingöl Bakım Merkezi ziyaret edilerek özel gereksinimli bireyler ile bire bir görüşmeler gerçekleştirildi.

Bingöl’ün renkli simalarından ve vatandaşlar tarafından çok sevilen özel gereksinimli Vahap Kına'nın bisiklet tutkusu olduğunu ve bisiklet ihtiyacı olduğunu fark eden Solhan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir durumu Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdürü Aydın Polat'a iletmesi üzerine özel gereksinimli vatandaşa bisiklet temin edildi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir "Bakanlık olarak engelli, yaşlı, çocuk, genç, kadın, şehit yakınları ve gazilere rutin olarak hizmet vermekteyiz. İl müdürlüğümüze bağlı Özel Bingöl Bakım Merkezini ziyaretimizde kurumumuza yerleştirilmeden öncede tanıdığımız özel gereksinimli birey Vahap Kına'nın bakım ve tedavi süreçlerini yakından takip ediyoruz. Vahap kardeşimizin bisiklet sevdalısı olduğunu biliyoruz. Kendisinin sürekli olarak bisiklet isteğine şahit olmuştuk. Konuyu İl müdürümüz Sn. Aydın Polat ile paylaştık. İl müdürümüz konuya duyarsız kalmayarak bisiklet temin etti ve bizlerde alınan bisikleti kendisine takdim ederek sevincine ortak olduk." dedi.

Özdemir son olarak, "Her zaman yanımızda olan ilçe Kaymakamımız Sayın Mustafa Hamit Kıyıcı ve İl Müdürümüz Sn. Aydın Polat’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kılandı.
 

solhangazetesi.com
Bu haberin tüm hakları solhangazetesi.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com