SON EKLENENLER

Sağlık Bilimler Enstitüsüne Bir Yeni Yüksek Lisans Programı Daha Katıldı

YÖK, Bingöl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Zootekni ve Hayvan Besleme Anabilim Dalı’nda açmayı planladığı “Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Tezli Yüksek Lisans Programı” için yaptığı başvuruyu onayladı. Yeni programın açılması ile birlikte Sağlık Bilimler Enstitüsü çatısı altındaki tezli yüksek lisans program sayısı 4 oldu.
04 Ocak 2022 20:05

Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, yeni lisansüstü programlarını açma taleplerinin YÖK tarafından onaylanmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Üniversitemiz, hem fiziki olarak hem de öğretim odaklı hızlı bir büyüme kaydediyor. Sağlık Bilimler Enstitüsü bünyesinde açmayı planladığımız Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Tezli Yüksek Lisans Programı için YÖK’e yaptığımız başvuru, 25 Aralık tarihi itibariyle onaylanmış bulunmaktadır. Talebimizin onaylanmış olması bizleri memnun etti. Üniversitemize ve bilim dünyasına hayırlı olsun” dedi.

Bingöl Üniversitesi, 2017-2022 Akademik yılları arasında; 37 Ön lisans, 15 Lisans, 48 Lisansüstü yeni programla birlikte 1 Fakülte, 1 Enstitü ve 1 Meslek Yüksekokulu açıldı.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com