SON EKLENENLER

Solhan Spor Dmitriy Ilinykh ile Yollarını Ayırdı

Solhanspor, Rus smaçör Dmitriy Ilinykh ile yolarını ayırdığını açıkladı.
14 Ekim 2021 14:13

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhanspor, sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Rus smaçör Dmitriy Ilinykh’den istediği verimi alamadığından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında tek yabancı smaçör olarak kadroya katılan ancak çıktığı hazırlık maçları ve kupa voley maçlarından sonra ilk lig maçında da istenileni veremeyince sporcu ile yollar ayrıldı.
Sporcunun takımdan ayrılması kulübün sosyal medya hesaplarından Kulüp Başkanı Ziya Sözen’in adıyla duyuruldu.
Ayrılık ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sezon başında büyük umutlarla, büyük bedellerle transfer ettiğimiz Rus Smaçör Dmitriy Ilinykh’nin oynadığımız Hazırlık maçlarında, Türkiye Kupası maçlarında ve Kızıltepe Sporla oynadığımız lig maçında beklenen performansı veremediğinden, ileriye dönük oyun beklentilerimizi karşılamaktan çok uzak olduğunu düşündüğümüzden oyuncuyla karşılıklı iyi niyet çerçevesinde kontratı karşılıklı fesh edilmiştir. Oyuncu bugün itibari ile ülkesine dönmüştür. Dürüst ilkeli ve profesyonel bir oyuncu olduğuna inandığımız Dmitriy Ilinykh’nin 2 aylık zaman zarfında kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar dileriz. Kamuoyuna Saygılarımızla…”
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com