SON EKLENENLER

Solhanlı Kızlar Türkiye Finallerine Yükseldi

Malatya’da düzenlenen Masa Tenisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Yıldızlar Bölge Şampiyonası müsabakalarında Bingöl’ü temsilen iki takım olarak katılan Solhanlı Yıldız Kızlar ilk iki sırayı alarak Türkiye Finallerine adını yazdırdı.
06 Aralık 2021 10:28

Masa Tenisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge finallerine Bingöl’den iki grup halinde katılan ve Türkiye Finallerine yükselme başarısı elde eden 6 sporcunun 6’sı da Solhanlı yıldız kızlardan oluştu. 

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Yıldızlar Masa Tenisi Bölge Şampiyonası Malatya Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. 5 Aralık Pazar akşamı sona eren Masa Tenisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Yıldızlar Bölge Şampiyonası çekişmeli müsabakalara sahne oldu.
Kadın ve erkek 44 takımın katılım sağladığı bölge şampiyonası sonucunda, Yıldız Kızlar kategorisinde Bingöl A takımı birinci, Bingöl B takımı ikinci, Van A takımı ise üçüncü olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. 

Bingöl ekibinin sergilemiş olduğu performans ile Türkiye Finallerine yükselme başarısını kutlayan Solhan Gençlik Spor Müdürü Zülfü Çalışkan, “Bingöl’ü temsilen Malatya da düzenlenen Masa Tenisi Yıldız Kızlar bölge finallerinde ilimizden altı sporcumuz, bunun tamamı ilçemizden katılım sağlamıştır. İki grup olarak katılım sağladığımız bölge finallerinde Bingöl B takımı bölge birincisi, Bingöl A takımı ise bölge ikincisi olarak Türkiye Finallerine katılmaya ha kazandı. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize özellikle onların bu seviyelere yükselmesinde ciddi katkısı olan Antrenör Harun Koca’ya teşekkür ederim” dedi.
 

solhangazetesi.com
Bu haberin tüm hakları solhangazetesi.com'a aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com