SON EKLENENLER

SOSYAL HİZMETLERDEN MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET 

Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Solhan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Dilektepe köyü okuluna ziyaret gerçekleştirildi. 
28 Şubat 2022 14:22

Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir ile birlikte Solhan İlçesi Dilek tepe Köyü okulu ziyaret edildi yapılan ziyarette Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız okul yönetimi ile çocuklar hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şehit Seyithan Özdemir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seyfettin Özdemir,
“Aile Sosyal Hizmetler olarak sürekli sahada olmakla birlikte ilçemizde bulunan okullara da fırsat buldukça ziyaret gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde önceliğimiz geleceğimize yön verecek olan çocuklarımızdır. Bakanlık olarak gençlerimizi önemsiyor devletimizin sıcak yüzünü çocuklarımıza hissettirmenin gururunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarımızda okul öğrencilerimiz arasında atletizm takımından olan çocuklarımızın spor kıyafetleri ihtiyacını tespit etmemiz üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı Ankara Sincan ilçe Gençlik ve Spor Müdürümüz çok kıymetli Nafiz Çapın beyle görüşmeler yaptık sağ olsunlar gençlerimiz için spor kıyafetleri temin ederek öğrencilerimize verilmek üzere müdürlüğümüze gönderdirler.” dedi.

Özdemir son olarak “Kurum olarak Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız ile birlikle okulumuzu ziyaret ederek okul yönetim ile öğrencilerimiz hakkında bilgi aldık. Belediye başkanımız öğrencilerle yakından ilgilendi. Çocuklarımıza hediye takdim ederek ziyaretimizi sonlandırdık. Çocuklarımıza desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a, Ankara Sincan Gençlik ve Spor Müdürü Nafiz Çapın’a teşekkürlerimi borç biliyorum” ifadelerini kullandı.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com