SON EKLENENLER

Sözen, “İlimizi Karalamaya Çalışanlar En Hafif Tabirle Provakatördür”

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen sosyal medyada yaptığı açıklamalarda “Kapıların arkasına eşyalar koyarak ilimizi karalamaya çalışanlar en hafif tabirle provakatördür. Öğrenci kardeşlerimizden beklentimiz provokasyona gelmemeleridir.” dedi.
08 Aralık 2021 22:44

İddiaya göre down sendromlu bir gencin Bingöl Merkez Simani Mahallesinde bulunan KYK Pir Ali Bey Kız Öğrenci Yurdu’na girmeye kalkışmasının ardından bunu fark eden güvenlik görevlileri izin vermedi. Yaşanan arbede sırasında down sendromlu genç ile bir kız öğrenci arasında tartışma yaşanmıştı.

Söz konusu olayın akabinde açıklamada bulunan Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen şu ifadelere yer verdi. 

1-Bingölde KYK yurdunda otizmli bir gencin yurda gitmesini taciz, tecavüz skandal gibi göstererek biz Bingöllüleri tacizci tecavüzcü öğrenci düşmanı gibi göstermeye çalışmak kimsenin hakkı da haddi de değildir. İlimize gelen her öğrenci bizim misafirimizdir. 
2-Biz misafirperverliğimizi gösterdiğimiz gibi misafirlerinde misafir gibi davranmasını beklemek en doğal hakkımızdır. Kapıların arkasına eşyalar koyarak ilimizi karalamaya çalışanlar en hafif tabirle provakatördür. Öğrenci kardeşlerimizden beklentimiz provokasyona gelmemeleridir.
3-Kimse misafirperver, vatansever Bingöl halkını kendi kirli emellerine alet etmesin. Devletimiz en kısa sürede gereken Araştırmayı yapmalı. Öğrencilikle alakası olmayan provokatörleri derhal yurtlardan uzaklaştırmalıdır. Bingöl ve Bingöl halkı sahipsiz değildir. 
@kasapoglu
4- Olay hakkında hiç bir bilgi ve belgesi olmadan devletimizin kurumlarını lekelemeye çalışmak ahlaksızlıktır. Bingöl Gençlik Spor il müdürü ve çalışanları 24 saat esasına göre Bingöle ve Bingöl halkına hizmet etmektedirler. Öğrencilerin kaldığı yurtlarda hiç bir sorun yoktur.
5- Öğrenci kardeşlerimiz için güzel ve konforlu ortamlar oluşturulmuş, rahat etmeleri için her detay düşünülmüştür. Amacı okumak olmayan bir kaç kendini bilmez provokatörün sözüyle yöneticilerimizin linç edilmesini asla doğru bulmuyor ve kabul etmiyoruz.
6-Burada amaç birliğimizi beraberliğimizi bozarak kaos çıkartmak, devletimizi küçük ve aciz durumda göstermektir. Devletimizin ve Devlet yöneticilerimizin itibarını korumak hepimizin görevidir. Kimse boşuna heveslenmesin devletimiz 24 saat teyakkuzdadır. Buradan kimseye ekmek çakmaz
7- Üzülerek ifade etmeliyim ki; Hazır gazetecilik yapan bir takım yerel ve ulusal basın bilerek veya bilmeyerek bu provokatörlerin değirmenine su taşımış, ilimizi kötü göstermeye çalışmışlardır. Bu haberleri yapanlar Bingöl halkından özür dilemelidirler.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com