SÜRMANŞET HABERLER
SON EKLENENLER

Solhan’da el emeği göz nuru ürünler sergilendi

Solhan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından yıl boyunca yapılan ürünler görücüye çıktı.
06 Haziran 2023 20:24

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde bulunan 45 usta öğretici ve öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru ürünler sergilenerek satışa sunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin Solhan Öğretmen Hüseyin Artunç MTAL kapalı futbol sahasında gerçekleşen sergiye katılırken kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan yanılmaz eşlik etti.

Sergi stantlarını gezen Engin ürünler hakkında bilgiler aldı.

“Temel amacımız hem öğreten, hem üreten çalışmalar yapmak”
‘Bugün Bingöl’deki Hayat boyu öğrenme öğretim genel müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet yürüten Halk Eğitim Merkezi kurslarımızın faaliyetlerini sergilemek için burada bulunuyoruz.’ diyen Engin,  “Temel amacımız hem öğreten, hem üreten çalışmalar yapmaktır. Bu anlamda Solhan ilçemizde açmış olduğumuz kurslarımızın ürünleri sergilenmektedir. En azından bu yapılan çalışmaları halkımıza anlatmak, üretime katkı sunmak isteyen el becerileri hususunda kendilerini geliştirmek isteyen vatandaşlarımıza bu anlamda yardımcı olmak amaçlı olarak düzenlemekteyiz. Ben dolaştım gerçekten güzel çalışmalar yapılmış katkılarından dolayı başta ilçe milli eğitim müdürümüze, kursiyerlerimize ve usta öğreticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com