SON EKLENENLER

Solhan Müftülüğünce Kur'an kursu mezuniyet programı düzenlendi

Solhan ilçe müftülüğü tarafından bünyesinde bulunan 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencileri için mezuniyet programı düzenlendi.
03 Haziran 2023 18:18

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşen mezuniyet programına Kaymakam Muhammed Çetin, Solhan Belediye Başkanı Vekili Fesih Öğüt, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, siyasiler, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Müftüsü Eyüphan Toprak yaptığı açılış konuşmasında, “4-6 Yaş Kur’an kurslarımız toplumda ortaya çıkan çok önemli bir ihtiyacı karşılamak üzere açılmıştır. Okul öncesi eğitime binaen Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 4-6 Yaş grubu 2012 yılında hayata geçirilmiş bir projedir. Burada minik çocuklarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı müfredat çerçevesinde Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilmekte ve çocukların manevi gelişiminde etkili olan değerler eğitimi verilmektedir.” dedi

Programı düzenleyen Müftülük personellerine ve öğrencilerini Kur’an Kurslarına gönderen velilere teşekkür eden Kaymakam Muhammed Çetin ise “Allah hayırlı, salih evlat eylesin” ifadelerini kullandı.

Program sinevizyon gösterimi ve 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin çeşitli gösterilerinin ardından belgelerinin verilmesiyle sona erdi.
 

BİNGÖL GÜNDEM

SOLHAN GAZETESİ SAYFASINI
YORUMUNUZU YAZIN ...
Farklı olanı seçin:
# # # # # #
solhangazetesi.com